HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Villa Mangosteen   Bokning  
Beskrivning av Villa Mangosteen, Resort i Khao Lak
 

Villa Mangosteen är tio individuella fristående villor som alla byggdes nya 2009. De är utformade för att erbjuda kvalitet i rymligt semesterboende till överkomliga priser. De är som gjorda för par, nygifta, eller för den som letar efter en lugn avskild semester på den mest perfekta platsen.
Resorten ligger inbäddad bland gummiplantager och fruktodlingar två kilometer från havet.

Villorna är 25 m² stora och har därutöver en stor altan på 10 m². Alla villor är möblerade med dubbelsäng och för bekvämlighetens skull är alla sängar försedda med bäddmadrasser efter svensk standard.
Villorna är vidare utrustade med luftkonditionering, dusch, toalett, varmvatten, kylskåp med minibar, samt möjlighet att tillaga kaffe och te. En av villorna är större villa och anpassad för den stora familjen.
I övrigt finns:
Vackert anlagd trädgårdstomt, skuggad restaurang med fullt utrustat kök, stort poolområde och utomhusdusch. Två kilometer från havet. I närheten finns affärer och restauranger. Egen hemsida finns: http://www.villamangosteen.com/index.php

10 stycken (bygglov för fler finns) mycket fina och fullt möblerad villor. 1 av villorna är en större familjevilla. Luftig och öppen restaurang i centrum av området. Stort poolområde med tillhörade soldäck. Vackert anlagd trädgårdstomt om ca 4000 kvm (3 rai).

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 1 km
Avstånd Svensk skola (Winfy): 10 mil. Svensk skola (QSS): 10 mil.
Avstånd strand: 2 km
Avstånd flygplats: 8 mil

Pris: 290 000 euro. Friköpt tomt. Chanote title.

www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.